Манчестър Юнайтед - Арсенал, среща от 7-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 22:00 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Без съмнение един мач, който може да бъде трудно прогнозиран, тъй като е дерби. Преди подобни дербита моментната форма няма никакво значение, но и двата отбора не се представят толкова убедително от началото на сезона.

Арсенал е 8-и в класирането, докато "червените дяволи" са на незавидната единадесета позиция.

Домакините са спечелили три от последните си пет мача във всички турнири, докато лондончани са записали три победи и две ремита за същия брой срещи от всички турнири. 

В последните преки сблъсъци Юнайтед има предимство и отборът е спечелил три от последните пет мача срещу този противник, като в този брой срещи има също така едно реми и едно поражение. 

За съжаление на домакините обаче "Олд Трафорд" вече не е онази "крепост", която караше противниците да треперят. Отборът на Оле има само две победи за последните си пет домакинства във Висшата лига, като отборът е записал реми и две загуби за тези срещи.

Арсенал също не е перфектният гост и отборът има абсолютно същата статистика, но в последните си пет визити от първенството.

За този мач домакините ще бъдат без Далот, Гомес, Марсиал, Рашфорд, Шоу, Бейи и Фосу-Менса, които са контузени, а гостите ще бъдат без Лаказет и Смит Роу, които също са с травми.

Нашата прогноза е реми с по един гол.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:1