Брендън Роджърс твърди, че е отдаден на Лестър, въпреки сериозния интерес от страна на Арсенал към него. 

Бившият бос на Ливърпул се справя отлично начело на Лисиците, които са втори във Висшата лига и получава сериозни похвали. Счита се, че в договора му има клауза, която ще го освободи срещу компенсация от 14 милиона паунда, но специалистът запазва спокойствие. 

„Да, аз съм отдаден на Лестър. Преди 8 месеца и половина напуснах един клуб и дойдох в тим с амбиция. Предизвикателството да пробиеш в топ 6 е сериозно и се насладих на всяка една минута, откакто съм тук. Имаме още работа, но съм развълнуван“ заяви пред Би Би Си Роджърс след победата над Евертън снощи. 

„От Лестър се отнесоха прекрасно с мен и проектът е наистина вълнуващ, тъй като предстои още много развитие. Затова и съм напълно концентриран. Ще видим къде се намираме 10 кръга преди края и тогава ще имаме по-ясна представа къде можем да завършим“ добави той. 

„Да, в договорите на мениджърите има клауза за освобождаване, но в тези случаи става въпрос по скоро за нещо хипотетично“ каза още Роджърс, като не пропусна да похвали Келечи Ихеаначо, който влезе от пейката и се отчете с гол и асистенция за успеха.