Двама футболисти на Арсенал едва не са се сбили по време на загрявката преди мача срещу Фулъм, спечелен от Артилеристите с 3:0. 

Дани Себайос и Еди Нкетиа е трябвало да бъдат разтървани, след като при упражнение с къси подавания и разиграване на топката, испанецът направил остър шпагат в опит да отнеме. 

Младият Нкетиа естествено реагирал, като двамата разменили остри реплики, след което заплашително се насочили един към друг и Себайос блъснал съотборника преди съотборниците им да се намесят. 

Това обаче не било всичко, защото след подновяването на упражнението, Себайос отново действал твърде остро и Нкетиа реагирал, като изритал топката срещу играча, който е под наем в отбора от Реал Мадрид. 

Себайос пак блъснал нападателя и двата определено са щели да се сбият, ако не е била намесата на Сеад Колашинац, който успял да застане между тях. 

На пейката по време на мача двамата бяха максимално далеч един от друг, като записаха по няколко минути в двубоя, като впоследствие Себайос публикува снимка, на която двамата са усмихнати, явно за да покаже, че всичко помежду им е изгладено.