Все още е рано в Тотнъм да мислят за титлата, въпреки че нещата в клуба се случват по правилния начин. 

Това обяви мениджърът на Арсенал Микел Артета преди дербито на Северен Лондон утре, което е много важно и за двата отбора. 

Шпорите са лидери и се справят отлично до момента, докато Артилеристите изостават на 8 точки от съперника, губейки половината от 10-те си мача до момента. 

„Мисля, че е много рано през сезона да говорим кой е претендент за титлата и кой не. Истината обаче е, че Шпорите са в такава позиция, защото до момента правят нещата по правилния начин“ заяви Артета. 

„За нас е важно къде ще бъдем след 38 мача. Целта е да се представим добре в неделя и след мача да бъдем с 3 точки по-близо до тях. Вярата при тях е очевидна. Дори и в трудни моменти те не губят надежда и засега успяват да постигат резултатите, които искат“ добави той. 

„Дерби без фенове не е същото. Хубаво е, че поне една малка част от привържениците се завърна и ние чакахме този момент отдавна. Сега те ще имат малка подкрепа, другата седмица ще сме ние, но в момента просто трябва да се справяме според обстоятелствата“ каза още Артета.