Легендата на Арсенал Тони Адамс критикува сериозно Ектор Бейерин заради честите му включвания в атака и го призова на първо място да върши работата си в защита. 

Вчера Артилеристите паднаха с 0:2 от Тотнъм в голямото местно дерби, като първият гол на Шпорите падна след атака именно в зоната на Бейерин, който бе останал в нападение и Сон вкара с далечен удар. 

„Къде бе той при първото попадение на Тотнъм? Далеч напред. Неговият приоритет обаче е защитата  и първо трябва да се научи как да бъде добър в отбрана. За бранителите най-важно е да помагат за сухите мрежи“ заяви недоволен Адамс. 

„С него явно трябва да се работи и да се научи как да бъде силен краен бранител. Той не е по-добър или по-лош от Лий Диксън, когато той дойде при нас и играеше като дясно крило. Аз обаче му казах: Дико, ела тук. Виж, най-важно е да си вършиш работата в защита и на първи място да спираш топката да влиза във вратата“ добави един от най-великите играчи в историята на Арсенал. 

Лошите резултати за Арсенал продължават и тимът остава едва на 15-о място в класирането с 3 загуби и равен в последните 4 мача и едва 10 вкарани гола в 11 мача до момента.