Босът на Арсенал Микел Артета отново проучва ситуацията около полузащитника на Бетис Набил Фекир, твърдят информации в испанските медии. 

Франуцизинът има 3 гола и 6 асистенции в Ла Лига през сезона, като бе в плановете на лондончани още миналата година, когато все пак Артета заложи отново на Дани Себайос. 

Сега обаче, според „Ел Мундо Депортиво“ наставникът на Артилеристите отново е насочил вниманието си към халфа и е готов да го привлече на „Емиратс Стейдиъм“ след края на настоящия сезон. 

Засега не е ясно каква сума обаче, са готови да платят от Арсенал за Фекир, който има договор със  зелено-белите от Севиля до лятото на 2023-а. Играчът има 25 мача за Франция, но не попадна в  състава за настоящите световни квалификации. 

Не трябва да се забравя, че през 2018-а футболистът бе сериозна цел на Ливърпул, като тогава бе на път да премине на „Анфийлд“ срещу 60 милиона евро от Лион, но в крайна сметка сделката пропадна и сезон по-късно той замина за Испания, като Бетис плати само около 20-21 милиона евро за него.