Бившият плеймейкър на Арсенал и Манчестър Сити Самир Насри остави сериозна следа във Висшата лига. Феновете на "артилеристите" и "гражданите" още го помнят как с пъргавостта си разкъсваше противниковите отбрани, но това е останало далеч назад във времето.

В сряда вечер Насри шокира зрителите с фигурата си, след като бе включен в Мача на героите между легенди на Олимпик Марсилия и Сборен отбор на УНИЦЕФ.

Насри е изоставил тотално атлетичната фигура и хранителния режим и се е отпуснал сериозно след пенсионирането си. Бившият френски национал сложи край на футболната си кариера преди месец, но е без отбор от година, като последно изкара един сезон в белгийския Андерлехт, отбелязва webcafe.bg.

 

Сочен някога за наследник на Сеск Фабрегас на "Емирейтс", днес Насри изглежда повече като бременен, отколкото като футболист, който допреди месец се е водил професионалист. Снимките веднага обиколиха социалните мрежи, а феновете не можеха да повярват, че само на 34 Насри вече изглежда така.

 

Освен Насри, в тима на Марсилия играха още Робер Пирес, Марсел Десаи, Фабрицио Раванели и Дидие Дрогба. За тима на УНИЦЕФ пък блестяха имената на Ерик Абидал, Естебан Камбиасо, Патрик Клуйверт и Гайска Мендиета.

Дрогба наниза хеттрик и изведе Марсилия до победата със 7:4, а тимът на УНИЦЕФ бе воден от легендарния мениджър на Арсенал - Арсен Венгер.