Никога не е достатъчно рано, за да забележиш бъдещ талант във футбола.  В това убеждава Арсенал, който подписа предварителен договор с 4-годишно хлапе. 

Става дума за сензацията в Интернет Заин Али Салман, който твърди, че любимият му отбор са именно Артилеристите и впечатлява с уменията си срещу два пъти по-големи деца. 

Нещата, които показва вече му донесоха сравнения не с кой да е, а с Лео Меси, като феновете му започнаха да го наричат именно „Малкия Меси“. Клиповете в Инстаграм с негово участие предизвикаха истински фурор. 

„На своята възраст той е много по-добър от останалите, затова го преместихме при по-големите и при тях се справи фантастично“ заяви треньорът на таланта Остин Скофийлд. За бащата на Заян няма съмнение, че той е различен. 

„Помня, че още в деня, когато се роди, повдигна глава и се огледа наоколо, което бе крайно необичайно и изненадващо. Винаги е бил много силен, а има и отличен баланс. В Арсенал просто смятат, че той има голям потенциал“ заяви бащата на хлапето, което вече тренира с децата на лондончани, но още не може да подпише договор, тъй като е твърде малък.