Гранит Джака се извини в социалните медии след безумния си червен картон срещу Ливърпул снощи. 

Халфът направи поредната си глупост, след като атакува грубо Диого Жота при една контраатака на Червените, изритвайки португалеца в гърдите, като не остави избор на рефера Майкъл Оливър. 

Все пак с човек по-малко Артилеристите удържаха 0:0 и са в добра позиция преди реванша у дома другата седмица, за да стигнат до финала на „Карабао Къп“. 

„Искам да се извиня на всички. Гордея се от своя отбор и духа, който показа, за да запази суха мрежа“ написа полузащитникът в Инстаграм скоро след края на двубоя. 

Това бе неговият 5-и червен картон, откакто пристигна при Артилеристите, като сега ще бъде наказан за 3 мача и ще пропусне освен реванша и дербито с Тотнъм в неделя. 

Феновете на лондончани логично избухнаха срещу играча след сблъсъка. „Гранит Джака е абсолютна пречка за Арсенал. Срам!“, Джака, моля те тръгни си! Колко пъти още?“, „Гранит Джака просто не разсъждава. Не мисля, че е нормален“, „Махнете Джака от моя клуб! Артета пак обърка стартовия състав, като започна с него“ гласят само част от реакциите на привържениците.