Снощи от Арсенал направи първа оферта за звездата на Лийдс Рафиня, съобщават английските медии. Предложението обаче бързо бе отхвърлено. 

Артилеристите са сред клубовете, които се интересуват от бразилеца, за когото обаче йоркшърци твърдо искат да получат 60 милиона паунда. 

Предложението от Арсенал със сигурност не покрива това изискване, така че преговорите между клубовете се очаква да продължат, но Артилеристите определено ще трябва да повишат мизата. 

Рафиня е следен от доста клубове, сред които и Барселона, но макар и каталунците да са се разбрали със самия него, също не да готови да покрият финансовите изисквания на Лийдс за футболиста. 

Иначе атакуващият футболист е представен от същите агенти, както и Фабио Виейра, който вчера бе обявен за ново попълнение на лондончани. 

Рафиня предпочита да премине на „Камп Ноу”, но заплатата му в Северен Лондон със сигурност ще е доста по-добра от тази, която би получавала в Барса, така че шансовете на Арсенал за него остават. 

Артилеристите продължават разговорите за Габриел Жезус, а се интересуват и от Лисандро Мартинес от Аякс, така че очевидно не са приключили с трансферите.