Новакът във Висшата лига Нотингам не спира с привличането на нови футболисти, като взе още двама в навечерието на първия си домакински мач за сезона. 

Форест се подсили с нападателя на Уотфорд Емануел Денис, както и опитния халф Шейку Куяте, който идва като свободен агент. Така новите играчи в клуба вече са 14, като за тях са дадени над 100 милиона паунда. 

Денис вкара 10 гола за Стършелите миналия сезон във Висшата лига, но отборът му изпадна. Той подписа за 4 години срещу трансферна сума от 12,5 милиона паунда, която може да се увеличи с още 7,5 милиона. 

В същото време договорът на Куяте е за два сезона, като той ще донесе сериозен опит на отбора, а освен това може да бъде използван както в защита, така и в средата на терена. 

Стив Купър обаче явно не смята да спира с трансферите, тъй като клубът е близо и до още един нападател. Това е Нийл Мопе от Брайтън, който загуби мястото си при Чайките и е на път да бъде привлечен срещу 10 милиона лири, като сумата може да се увеличи и с още 5 милиона. 

Очаква се и идването на Ремо Фрьолер от Аталанта, така че Нотингам определено не жали средства в стремежа да остане в елита. 

Днес следобед отборът ще изиграе първия си домакински мач във Висшата лига от 23 години насам, когато приеме Уест Хям. Тимът загуби от Нюкасъл на старта на сезона.