Легендата на Манчестър Юнайтед и анализатор на Sky Sports Гари Невил все още не може да повярва, че Арсенал се бори за титлата във Висшата лига.

Бившият десен бек остава скептичен към възможността "артилеристите" да триумфират в края на сезона, макар че имат 5 т. преднина на първото място пред Манчестър Сити и са с мач по-малко. Дори победата над Юнайтед с 3:2 в неделя не е достатъчна, за да убеди Невил.

"Не мисля, че Арсенал ще спечели лигата. Мисля, че Манчестър Сити ще спечели. Имат нещо специално. Смятам, че в даден момент от сезона Арсенал ще загуби един или два мача, Сити ще бъде по петите им и ще им бъде много трудно", заяви той, цитиран от webcafe.bg.

"Мислех, че Арсенал ще бъде далеч от спечелването на лигата и не мога да повярвам, че се борят за нея. Фактът, че са в битката е невероятен, но мисля, че Сити ще ги настигне".

"Но Арсенал има добри шансове за успех и това е хубаво за Микел Артета. Бях притеснен за него в края на миналия сезон, мислех, че ще му бъде трудно", каза още Невил.