Брайтън е отхвърлил още една оферта от Арсенал за Мойсес Кайседо, този път на стойност 70 милиона паунда, съобщава „Скай Спортс“. Предишната беше за 60 милиона. 

Полузащитникът е сериозна цел на лондончани, но Чайките са категорични, че не смятат да продават футболиста, въпреки че самият Кайседо подаде молба за трансфер. 

Трансферният прозорец на Острова затваря утре вече в 23:00 часа местно време и очакванията са, че въпреки усилията си, лидерът във Висшата лига няма да успее да уреди халфа. 

21-годишният колумбиец излезе с призив към клуба в социалните мрежи и поиска да бъде пуснат да премине на „Емиратс“, но по всичко изглежда, че ще трябва да почака поне до лятото това да се случи. 

От известно време той не тренира с отбора, до затварянето на трансферния прозорец. Треньорът Роберто де Дзерби изглежда склонен да го пусне, но явно шефовете са на друго мнение. 

Арсенал търси нов опорен халф, след като Мохамед Елнени е с потенциална сериозна травма, а и Томас Партей пострада срещу Манчестър Сити. Лондончани вече купиха Леандро Тросар от Брайтън.