Бившият капитан на Челси Джон Тери се присмя на Пиърс Морган и Арсенал, след като скандалният водещ коментира трансферите в последния ден от януарския пазар.

"Артилеристите" привлякоха Жоржиньо от Челси, а в последните часове "сините" успяха да осъществят трансфера на Енцо Фернандес от Бенфика. Това вдъхна нови кураж на феновете на Челси, но Морган реши да ги върне на земята.

"Само да припомня на феновете на Челси - ние сме на върха в класирането, а вие сте 10-и, на 21 точки зад нас, и то с мач повече. Харчете колкото милиони искате, но по-добре си купете телескоп, защото само така ще може да видите къде е Арсенал", написа Морган в "Туитър".

Това предизвика недоволството на Джон Тери, който от януари 2022-ра се завърна в Челси, за да помага в академията.

"Нямаше ви на картата 20 години! - отговори цитираният от webcafe.bg Тери на Морган. - И имате още дълъг път да извървите... Аз имам повече трофеи, след като се отказах от футбола, играейки голф, отколкото Арсенал е спечелил в последните години."

Журналистът веднага коригира Тери, че годините без титла за Арсенал са "само 18" - нещо, което може да се промени, за разлика от липсата на определението "непобедим" в биографията на Тери.