Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил потвърди мислите си относно надпреварата за титлата във Висшата лига и затвърди убеждението си, че настоящият лидер в лигата Арсенал няма да вдигне титлата в края на сезона. Толкова много бе убеден, че той се включи в забавен облог с фен по въпроса.

Потребител на Twitter се обърна към Невил, заявявайки: „Ако Арсенал спечели лигата, Невил трябва да обръсне главата си на терена на „Емирейтс“ в последния ден от сезона за благотворителност“.

Очевидно цитираният от "Тема спорт" Невил не се интересуваше от тази идея, но все пак след това цитира туита, отговаряйки със собствения си залог: „Ще нося фланелка на Арсенал, на която пише шампиони за теб, приятелю! Но ако загубиш, ще пълзиш тук и ще кажеш „Съжалявам, Гари“.

Експертът на Скай Спортс поддържа тезата през целия сезон, че Манчестър Сити ще вдигне титлата, което ще ги направи едва вторият клуб след Манчестър Юнайтед, който е печелил Висшата лига в три последователни сезона.

Той обясни в последното издание на The Overlap, че вярва, че изливането на емоции от страна на Арсенал след победата им с 4:2 над Астън Вила е част от причината, поради която те няма да стигнат докрай, а вместо това Сити ще го направи.