Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс остана много доволен от победата над Уест Хям при гостуването на "Ъптън Парк" вчера вечерта.

"Червените дяволи" показват значителен прогрес в последната седмица и отборът успя да вкара в мачовете срещу "Чуковете" и гръцкия Олимпиакос пет попадения, без да допусне гол.

Въпреки спечелените три точки и успеха при визитата в Лондон специалистът все пак изрази съжалението си, че отборът не е успя да победи с по-изразителен резултат.

"Мисля, че играхме наистина много добре, но разочароващото нещо в случая е, че не успяхме да вкараме голяма част от положенията, които създадохме. През първото полувреме  имахме добри положения. Кагава, Мата и Фелаини имаха добри шансове, но не успяха да ги реализират", заяви Мойс на пресконференцията след мача.

"Честно казано бях малко притеснен, когато пропуснахме тези добри положения относно това как ще протекат нещата, но в крайна сметка постигнахме напълно заслужена победа".

"Майкъл Карик се справи отлично като централен защитник, той бе страхотен. Домакините пък имаха много малко положения, но Фелаини и Карик успяха да се справят с Каръл".

"Всичко, което искаме да направим, е просто да наберем малко инерция. Това е нещото, което ни липсва ужасно много. Надявам се в следващия мач да покажем малко повече увереност. Мачът с Олимпиакос ни помогна, срещата с Уест Хям също ще ни помогне, сигурен съм", каза още мениджърът на Юнайтед.

Мойс не подмина и страхотното представяне на Уейн Руни, който вкара брилянтен гол и вдигна трибуните на крака.

"За щастие топката влезе във вратата. Аз изобщо не знаех, дали тя ще прескочи вратата или ще мине под гредата. Това беше просто брилянтен гол. Уейн е играч с превъзходна техника. Имаме футболист, който е в състояние да направи абсолютно всичко на терена. Беше като гола на Бекъм през 1996 година, със сигурност. В съблекалнята коментират, че от 20 подобни опита Уейн не е успял да вкара нито веднъж топката във вратата, но го направи точно днес", каза той.