Крилото на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг даде да се разбере, че не иска отборът му да допуснe поредна загуба от Манчестър Сити в голямото градско дерби между двата тима.

Само след три дни двата отбора ще се изправят един срещу друг, като този път "Червените дяволи" са в доста по-добра форма от своя противник, който определено страда през кампанията.

Ноемврийската победа с 1:0 за Сити пък бе четвърта поредна в преките мачове между двата тима и последният път, когато отборът на "Гражданите" бе постигнал такова постижение, бе преди цели 60 години.

"Това е нещо, което искаме да коригираме, определено", заяви Йънг пред "Скай Спортс".

"Със сигурност ни очаква един много голям мач, все пак става въпрос за градско дерби".

"Знаем, че ще ни бъде трудно, но същевременно ако играем по този начин, по който го правим в последно време, и дадем всичко от себе си, тогава имаме шанс да вземем трите точки и се надявам, че ще успеем да го направим".

"Искаме да запазим темпото с което играем в последно време и да продължим представянето си в положителен план".

Йънг е титуляр в отбора на Луис ван Гаал и с представянето си даде сериозна заявка за връщане в националния тим на Англия, но Рой Ходжсън все пак го остави извън групата за мачовете с Литва и Италия.

"Не сме говорили с него. Аз винаги съм готов да играя за родината ми и искам много това, разбира се. Бях малко разочарован, че не попаднах в състава, но се надявам да продължа със силното ми представяне в Юнайтед и да ми се даде шанс и в националния тим", завърши крилото.