Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк е на мнение, че Гарет Бейл е футболистът, който задължително трябва да бъде купен от "червените дяволи" през лятото.

"Аз бих взел Гарет Бейл, защото точно от това има нужда Манчестър Юнайтед. Това е футболист, който просто взима топката и тича", анализира Йорк пред вестник "Сън".

"Той е британец, вълнуващ футболист. Гарет е бърз, маневрен, преминава покрай противниците и това ще вдъхнови всеки от съотборниците му."

"Това ще наелектризира всички. И той ще бъде обичан от феновете, ще бъде по-добре оценен тук, защото хората знаят какво да очакват."

"Испанците са по-сурови хора, които са свикнали по-скоро с играчи като Ромарио и Роналдо - дрибльори с копринено докосване."

"И ако трябва да сме честни, Бейл не е такъв. Той е една електростанция, има голяма скорост и това е най-доброто за Англия."

"Когато е в оптимална форма, той е сред най-добрите в света и затова Реал плати толкова пари за него. Ако аз можех да взема една от новите покупки на Юнайтед това лято, бих взел именно Бейл", завърши Йорк.