Вратарят на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро сподели, че винаги ще бъде благодарен на Луис ван Гаал за получената възможност да облече фланелката на "червените дяволи".

Аржентинският национал беше останал без отбор, след като напусна италианския Сампдория в края на сезона, но холандецът му подаде ръка покрай трансферната сага с Давид Де Хеа.

"Много съм благодарен на ван Гаал. Беше ми трудно да си намеря нов отбор, макар да играх добре на световното първенство и на Копа Америка", сподели Ромеро пред вестник "Ла Насион".

"Нямам усещането, че съм безспорният №1 на вратата, но усещам подкрепата на треньорското ръководство. За един вратар е много важно да усеща подкрепата на треньора."

"На вратата не можеш да правиш ротации. Или си титуляр, или стоиш на пейката. Няма трета опция. И ван Гаал ми дава доверието, от което се нуждая."

"Макар да пропуснах част от лятната подготовка, веднага започнах да играя за най-големия клуб в света. Това е като сбъдната мечта и се надявам да не приключи скоро", пожела си стражът.