Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик изрази разочарованието си от равенството 1:1 с Челси в неделя, но подчерта, че до края на сезона нищо не е загубено и има още, какво да се случи.

Момчетата на Ван Гаал изостават с 12 точки от Лестър и са на шест зад четвъртия в класирането Манчестър Сити. Независимо от това, Карик остава оптимист.

"Мисля, че мача срещу Челси беше много важен по отношение на ситуацията в класирането. Ако бяхме спечелили, щеше да е страхотно, но това не се случи и сега ще е малко по-трудно за нас", заяви английският национал.

"Лошо е, когато загубиш две точки в края на мача. Знам, че бяхме под натиск последните 10-15 минути, но да допуснем толкова късен гол е ужасно. Всички сме много разочаровани", допълни той.

"Мисля, че играхме добре и направихме някои много добри ситуации. Изглеждахме опасни в нападение и се защитавахме умело през по-голямата част от мача".

"Все пак не трябва да спираме да се борим. Нека направим няколко добри мача в следващите седмици и тогава да видим, къде се намираме".

"Има достатъчно срещи още и много точки за печелене. Ние ще дадем всичко от себе си", завърши Карик.

В следващия кръг Юнайтед ще гостува на Съндърланд, а срещата е в събота от 14:45.