В Манчестър Юнайтед са сериозно притеснени от Анди Каръл преди утрешното преиграване срещу Уест Хям от 1/4финалите на ФА Къп на „Болейн Граунд“. 

Нападателят избухна с хеттрик срещу Арсенал през уикенда и се очаква отново да стартира, което означава доста проблеми за отбраната на Червените дяволи и мениджърът Луис ван Гаал знае добре това. 

„Гледах шоуто на Анди Каръл срещу Арсенал и мисля, че нашият проблем срещу Тотнъм бе лошата комуникация между централните ни защитници. Това трябва да се подобри, защото двубоят е от голямо значение за нас“ коментира холандецът. 

„Каръл притежава специфични качества и те се видяха с пълна сила в събота и то при положение, че Арсенал разполага със солидни централни бранители. Така че ние трябва да се справим с него, но също така да не забравяме и останалите“ добави той. 

„Те разполагат с халф като Дмитри Пайе, който е много опасен, а Мануел Лансини умее да бележи. Това е последният ни шанс да спечелим трофей и двубоят е много важен за всички в клуба. Имахме един ден по-малко за почивка, но и преди сме доказвали, че можем да се справим в подобни ситуации“ изтъкна Ван Гаал.