Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отговори загадъчно на въпрос дали трансферът на Пол Погба от Ювентус е на път да се осъществи.

Редица световни медии обявиха сделката за сигурна и тя ще е най-скъпата в историята на футбола, след като "червените дяволи" ще платят космическите 100 милиона паунда за френския национал.

"Няма да потвърдя или отрека", каза Моуроньо. "Не мога да кажа нищо. Най-вече защото не мисля, че е правилно да говорим за играчи на други клубове. Той е собственост на Ювентус, не на Юнайтед".

"Единствено мога да кажа, че директорите на клуба изпълниха желанията ми на пазара на 75%. Казах им, че искам четирима играчи, дадох им списък и трима вече са при нас. Има време до 31 август да изпълним всички задачи. Смятам, че сме в отлична позиция това да стане", каза още португалецът.

До момента Юнайтед подписа със Златан Ибрахимович като свободен агент, за Хенрих Мхитарян бяха платени 42 млн. евро на Борусия Дортмунд, докато защитникът Ерик Баи беше привлечен от Виляреал за 38 млн. евро.