Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)

"Този не струва 86 млн. паунда, не е Меси или Кристиано!" Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Погба не е особено впечатлен от адаша си...

"Не работя с дебелаци" Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола не пусна в игра Самир Насри заради наднормено тегло и заплаши, че други могат да го последват.

"Защо сме в затвора Алкатраз? Дойдохме, за да оставим Мамаду Сако тук" Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува пред погледа на французина и после го качи на самолета за Англия.

"Байерн е силен отпред и отзад" Полузащитникът на тима Артуро Видал говори за мощта на тима в защита и нападение.

"Левски е като хилаво дете с много баби" Мнението е на легендата на ЦСКА Паро Никодимов.

"Не се плаша от Пеп, а от терена" Мениджърът на Ман Юнайтед Жозе Моуриньо не обича калните игрища.

"Какво мога да кажа за него - обичам го" Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола не отвърна на критиките на французина, с когото работеха три години в Байерн.

 "Не мога да го понасям, заради него напуснах Наполи" Това призна новият нападател на Юве Гонсало Игуаин за доскорошният си шеф Де Лаурентис.

"Ако треньорът вярва в мен, аз съм готов да дам 150% и да паса трева заради него" Крилото на Байерн Франк Рибери се подмазва на Карло Анчелоти.

"Искам да бием с 10:0 в Разград" Футболистът на Звезда Мичел Доналд живее в друго измерение...

"Трансферният пазар е полудял, дават се луди пари" Мнението е на мнозина, но този път го изразяват наставникът на Борусия Дортмунд Томас Тухел и мениджърът на Челси Антонио Конте.

"Цървена Звезда има шанс и срещу Барса" Наставникът на Левски Люпко Петрович още милее за отбора, с който покори европейски клубен връх.

"Искам още един отпред" Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се нуждае от още един нападател.

"Гьотце мислеше прекалено много в Байерн" Босът на Борусия Дортмунд иска да види отново интуитивната игра на Супер Марио.

"Не бих пръснал 100 милиона паунда за един играч" Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп навярно ще си помисли, ако получи така възможност.

"Игуаин е предател и неблагодарник!" Тук вече говори босът на Наполи Де Лаурентис...

"С конете ми е по-интересно, отколкото на плажа" Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер не пуска снимки от море и сега обясни защо.

"Да изтряскаш Манчестър Юнайтед е страхотно" Нападателят на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг е доволен след 4:1 над "червените дяволи".

"Ние с Литекс не сме играли вечно дерби" Капитанът на Левски Веско Минев не признава ЦСКА-София за наследник на ЦСКА.

"Да откажа на Барса е най-доброто решение в живота ми" Това смята новият нападател на Манчестър Сити Нолито.

"Игуаин е чудовище" Бившият италиански национал Антонио Касано издаде тайната на Гонсало...

"Господин Анчелоти е готин тип, харесва ми" Защитникът на Байерн Давид Алаба не пести комплименти по адрес на новия си треньор.

"Ще се здрависам с Моуриньо, нямам проблем с него" Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола не таи лоши чувства към Специалния. Поне за пред медиите...

"Франкенщайн Етрополе-Ловеч-София" Така феновете на Славия нарекоха новия ЦСКА.

"Дано Лудогорец тресне Звезда" Валери Божинов пожела успех на "милионерите" и те едва-едва се докопаха до равен у дома.

"Дортмунд е по-силен, сега ще ги бия с по-голям кеф" Отново звездата на Байерн Томас Мюлер, този път с коментар за врага.

 

Още спортни бисери може да намерите ТУК!