Бившата половинка на Антъни Марсиал - Саманта, обяви, че трансферът на футболиста в "Манчестър Юнайтед" е разбил живота й. Французинът я заряза да отглежда сама детето им и се хвърли в страстна връзка с тв водещата Мелани да Круз.

"Всичко се промени след трансфера му на "Олд Трафорд" - проплака Саманта. - Футболистите в Англия са като царе. Те имат толкова много пари и внимание, че живеят в различен свят. Стана център на внимание и всичко отиде по дяволите. Жените му се хвърлят сами."

Първата изневяра на Марсиал беше с кандидатка за слава в X Factor няколко месеца след трансфера му в Англия.

"Той никога не е поглеждал друго момиче, преди да се преместим, и нито веднъж не ми е давал повод да се съмнявам. Така че фактът, че ме измами, ме разтърси до мозъка на костите", сподели Саманта.
Той й обяснил, че била много скучна и затова се въргалял в чужди кревати.

"Антъни ми каза, че съм като баба. Не искал да излиза с мен и не ме обичал вече. Казаха ми, че "Юнайтед" е семеен клуб, но извън терена той не получи никакви насоки. "Манчестър" ми съсипа живота", каза измамената жена.

Тя разкри , че Марсиал я е зарязал заради Мелани на 1 април. Преди това й обяснявал, че тв водещата му е просто приятелка от дете.

"Един ден ми обясняваше, че ме обича, а на следващия блокира моя номер на мобилния си телефон - разказа Саманта. - Не можех да разбера какво става. Но когато той се прибра у дома, се държеше студено и ми каза, че му лазя по нервите и не иска повече да е с мен. Беше огромен шок за мен".

"Случи се на 1 април и в началото си мислех, че е шега. Обадих се на Мелани. И тя ми обяви, че нещата между тях са сериозни, а не само секс. Помолих я да го остави на мира, но тя не ми обърна внимание."