Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Пол Паркър е на мнение, че тимът може да не се класира за Топ 4 през този сезон. В същото време изкаралият пет сезона на стадион "Олд Трафорд" анализатор определи капитана на тима Уейн Руни като "тромав шишко".

"Това е решаващ сезон за Руни. Вече не говорим дали ще чупи рекорди, а а дали ще завърши кариерата си в клуба. Той трябва да покаже дали струва и че има място в отбора заради качествата си, а не само поради маркетингови причини", започна Паркър пред 888Sport.

"Във футбола е важно какво правиш сега, а не какво си постигнал в миналото, какво си направил през годините и колко гола си вкарал до момента. Ако някой само е чувал за Руни, но го гледа днес, ще си каже "Какъв е този?! Някакъв бавен шишко". Неговият удар е ужасяващ и изглежда все едно не може да си помръдне тялото достатъчно бързо."

"Това е проблемът на днешния футбол - получаваш оценка от хора, които само са чували за теб и не са те гледали в предишни сезони. Юнайтед все още се нуждае от централен нападател и двама полузащитници, един от които опорен. С този състав Юнайтед не може да стане шампион, а Моуриньо иска точно това."

"Ако съдим по представянето срещу Борнемут, аз съм на мнение, че Манчестър Юнайтед дори не може да влезе в четворката в края на сезона. Ливърпул изглежда добре, а Арсенал ще се подобрява. Тотнъм и Челси ще са трудни за пречупване. Затова Юнайтед трябва да работи здраво, да вземе поне още трима играчи до края на август и едва тогава ще има шанс да се бори за титлата", добави Паркър.