Жозе Моурино трябва да жертва Златан Ибрахимович или Уейн Руни, за да може отборът да тръгне нагоре!

Това е мнението на футболния анализатор Джейми Реднап, който е бивш футболист на Ливърпул и националния тим на Англия.

Той направи коментар в "Скай Спортс" къде според него е проблема на тима.

Юнайтед започна сезона устремно, но допусна три поредни поражения, а срещу Нортхямптън за Купата на Лигата тимът изобщо не убеди.

Предстои мач на "червените дяволи" срещу Лестър и всички очакват да видят, дали тимът ще надделее над шампиона от миналата кампания.

"Сега е времето в което може да се провери каква е действителността в Манчестър Юнайтед. Ясно е, че може да отнеме известно време на тима да заиграе така, както Моуриньо иска", заяви Реднап.

"Най-важният проблем пред Жозе е това как всеки един от играчите се вписва в екипа му. Истината е, че той трябва да жертва някой измежду Ибра или Уейн на терена, за да може нещата да потръгнат. Понякога трябва да взимаш трудни решения, за да може нещата да потръгнат. Рашфорд пък трябва да е на терена, там му  мястото".

"Един измежду двамата трябва да седне на пейката, за да може отборът да започне да играе по-добре. Уейн е икона в клуба и изглежда недопустимо да бъде резерва, а пък Ибрахимович вкара няколко гола, но в никакъв случай не показва някакъв невероятен футбол. Ако се вгледате в това, което той направи, просто си личеше, че действа доста икономично на терена".