Жозе Моуриньо посвети победата над Тотнъм на Маруан Фелайни, който бе нарочен за главен виновник за изпуснатия успех срещу Евертън преди седмица, когато направи късна дузпа. 

Белгиецът бе освиркан от част от феновете на Червените дяволи, докато загряваше край страничната линия преди да влезе в игра за последните минути, след което Моуриньо го подкрепи. 

„Искам да посветя победата на Фелайни, защото той го заслужава. В предишния ни мач той бе замесен в това да загубим 2 точки и точно затова искам да покажа, че той е важен играч за мен” заяви Жозе. 

„Феновете могат да правят каквото си искат и те са наистина феноменални към нас. Бих искал да им благодаря за подкрепата, особено в периода, в който не ги радваме много, така че съм наистина доволен. Щастлив съм, че успяхме да ги зарадваме този път, тъй това са точки постигнати срещу много силен отбор. Играхме добре и имахме и още възможности за гол” добави той. 

Той успокои привържениците, че травмата на героя Мхитарян не е сериона, след като арменецът бе изнесен на носилка с проблем в глезена. „Не смятаме, че става въпрос за нещо кой знае какво. Вероятно ще отсъства около седмица. Бяхме притеснени в началото при травмата му, но сега считаме, че не е тежка” изтъкна Жозе.