Мемфис Депай и Морган Шнайдерлен ще могат да напуснат Манчестър Юнайтед през януари и да преминат в Евертън, който би ги взел с отворени обятия. 

И двамата бяха взети за солидни суми през лятото на 2015-а, но сякаш не успяха са оправдаят очакванията, а и през настоящата кампания бяха тотално зачеркнати от Жозе Моуриньо. 

Холандецът все още е само на 22 и със сигурност ще се развива още, но прогресът му явно не е това, което се очакваше, а и някои опасения за характера му също му създават проблеми. 

При всички случаи обаче той притежава качества и „Гудисън” може да се окаже идеалното място за него, макар и на този етап да не може да се каже дали ще бъде продаден или ще бъде само преостъпен. 

Шнайдерлен така и не бе харесан от Жозе, а Роналд Куман познава отлично качествата му, след като двамата работеха в Саутхемптън преди халфът да премине при Червените дяволи. 

Наскоро Моуриньо заяви, че би се съобразил с желанието на всеки един футболист, което определено дава надежди на двамата, че могат да възродят кариерите си, макар и в друг отбор.