Галерия

Бившата проститутка Джени Томпсън, която за малко да разведе Уейн Руни, отново привлече вниманието. Тя реши да рекламира участието си в риалити предаване по доста предизвикателен начин.

Напористата мадама се снима чисто гола за мъжко списание. Джени захвърли дрехи и задръжки и позира както майка я е родила, показвайки татуираното си тяло. След това се снима и в кожено бельо в компанията на сексапилна блондинка, а накрая към тях се присъедини още една мадама. Трите полегнаха на огромен креват чисто голи.

Джени разкри и че е имала кратък флирт със сина на Джордж Бест - Калъм. Това е станало, преди плейбоят да влезе в звездния "ВИП брадър", където участва в момента. Двамата се радвали на няколко горещи нощи след връщането на Калъм в Лондон от Лос Анджелис.

Джени явно има афинитет към хора, свързани с футбола. Все пак тя се прочу покрай обслужването й на звездата на "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни. Двамата имаха няколко сеанса, докато съпругата на нападателя Колийн беше бременна с първия им син.