Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор по футбол Пол Скоулс е второто голямо име, което ще вземе участие в благотворителния мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Срещата ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в столицата на 14 юни.

Преди дни Бербатов разкри в профила си във Фейсбук, че и Райън Гигс ще вземе участие в срещата. Сега и друг от най-емблематичните играчи на "червените дяволи" от ерата "Фъргюсън" ще пристигне за двубоя.

Бербатов отново използва социалните мрежи, за да представи следващия си гост, като го направи по следния начин:

"Играчът, който, като мен, обичаше да говори на терена, вместо извън него. Можеше да те намери с един пас, където и да си на игрището. А на тренировка почти всички си патехме от мерника му, когато бяхме с гръб към него.

Той е най-титулуваният английски футболист за всички времена и един от най-успешните играчи в историята на футбола Ц спечелил е 25 трофея, включително 11 титли на Англия и 2 титли в Шампионската лига. Един от най-добрите централни полузащитници. Със своите 718 мача за "Манчестър Юнайтед" е третият в класацията за най-много срещи за "червените дяволи". За първия отбор на "Юнайтед" играе в продължение на цели 20 години.

Той е в залата на славата на английския футбол.

Пол Скоулс. Очакваме го в София!"