Неманя Видич е поредната легенда на Манчестър Юнайтед, която ще дойде у нас за благотворителния мач, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

Събитието ще се проведе на 14 юни на Националния стадион „Васил Левски”, а участие в него ще вземат още Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил.

"Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого - нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор", коментира Бербатов.

"Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с Манчестър Юнайтед, триумфира и в Шампионската лига. 4 пъти е избиран в идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на 3 сезона е капитан на Манчестър Юнайтед. Два пъти е избиран за футболист №1 на Сърбия. Неманя Видич. Очакваме го в София!".