Ливърпул - Манчестър Юнайтед, среща от 8-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд", 14:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Ливърпул: Миньоле, Матип, Ловрен, Александър-Арнолд, Морено, Хендерсън, Джан, Вайналдум, Салах, Коутиньо и Фирмино

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Бейи, Джоунс, Валенсия, Йънг, Ерера, Матич, Мхитарян, Рашфорд, Марсиал и Лукаку

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Без никакво съмнение едно от най-очакваните дербита през този сезон. Враждата между тези два отбора в исторически план е изключително голяма.

Домакините са записали само една единствена победа в последните си 5 мача от всички турнири, но преди подобни дербита формата няма никакво значение.

Все пак обаче гостите имат само победи за същия брой срещи и се намират в страхотно състояние, като отборът дели първото място в класирането с градския съперник Манчестър Сити.

"Червените" имат доста неприятни кадрови проблеми и Юрген Клоп няма да може да разчита на контузените Лалана, Клайн и Мане.

Гостите също са измъчвани от такива и Жозе Моуриньо ще бъде без Карик, Фелаини, Ибрахимович, Рохо и Погба, като всички те също страдат от травми. 

В последните три дербита между двата отбора са се получили ремита, така че днес е денят в който серията от равенства може би ще приключи. 

Ливърпул не познават вкуса на поражението в последните си 5 домакински срещи от всички турнири, но пък от друга страна Юнайтед е добър гост и за същия брой мачове при визити е записал 3 успеха.

Нашата прогноза обаче е едно реми с по едно попадение.

Прогноза: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1