Жозе Моуриньо естествено бе разочарован, след като Манчестър Юнайтед изпусна да бие Лестър и разликата до лидера Ман Сити стана 13 точки. 

Червените дяволи водеха с 2:1 на терена на Лисиците, бяха с човек повече и направиха серия пропуски, преди в самия край на добавеното време Хари Магуайър да донесе точката на домакините. 

„Защо не спечелихме? Не зная. Пропуснахме невероятни положения, бих казал направи нелепи ситуации. В края допуснахме огромна неточност в защита и бяхме наказани” заяви португалецът. 

„Това бе лесен мач за печелене. Отборът игра добре през второто полувреме и спокойно можеше да вкара 4, 5 или 6 гола. Реалността обаче е 2:2. Понякога не си наказан за грешките си, но в случая на нас не ни се размина. Допуснахме детинска загуба на притежанието на топката в края и ни вкараха. Действахме детински в тяхното, но и в нашето наказателното поле и загубихме две точки” добави той. 

Така седмицата не бе никак добра за Юнайтед, който отпадна от турнира за Купата на Лигата в сряда, но Жозе твърди, че всичко е наред. „Чувствам се страхотно. Наистина. Едно е да си ядосан като мениджър и съвсем друго да се чувстваш добре като човек. Аз се чувствам отлично и работя здраво” коментира той в типичния си стил.