Манчестър Юнайтед – Суонси, мач от 32-ия кръг на Висшата лига, стадион „Олд Трафорд”, 17,00 часа, съдия Робърт Мадли
 
Контузени за Манчестър Юнайтед: Ромеро, Блинд
Под въпрос: Йънг
Завръщат се след травми: Рохо, Ерера, Джоунс, Мактомини
 
Наказан за Суонси: Джордан Аю
Контузени: Ренато, Анхел Ранхел, Бони

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Прогноза: Манчестър Юнайтед продължава да не бъде колеблив и срещу Суонси Червените дяволи със сигурност очакват нов труден сблъсък, заради намиращия се в подем съперник.

Жозе Моуриньо не случайно засипа с похвали сънародника си Карлос Карвалхал, под чието ръководство Лебедите загубиха само два от 10 мача в първенството и това ги изкачи на 14-о място в класирането, на 3 точка над опасната зона.

„След идването на Карлос подобрението е значително и видимо. Те спечелиха точки, които малко хора вярваха, че могат да постигнат, добре организирани са и са опасни при статичните положения” заяви Моуриньо.

Уелсците доскоро бяха считани за сигурни изпадащи, но сега вече ситуацията е различни и те със сигурност ще бъдат оптимисти за предстоящия двубой, след като в последните си 5 гостувания на „Олд Трафорд” регистрираха записаха 2 победи и едно равенство.

„Ясно е, че Юнайтед е фаворит за 99,99% от феновете, но останалите 0,01%, сред които сме аз и отбора вярваме, че можем да спечелим точка или три. Ако ние не вярваме, няма как други да вярват в нас. Това е голямо предизвикателство, но ще се борим и ще видим какво ще постигнем” заяви Карвалхал.

Юнайтед вече победи два пъти Суонси през сезона, без да допусне гол в мачовете, но тези двубои бяха през август и октомври, преди да започне възхода на гостите и сега със сигурност на домакините ще бъде много по-трудно.

Лебедите са без победа в 4 поредни гостувания, но пък загубиха само едно от тях, така че и това показва, че са трудни за преодоляване. Ромелу Лукаку ще търси своя гол №100 във Висшата лига и независимо от всичко домакините би трябвало да спечелят, макар и доста трудно. 

Резултат: Манчестър Юнайтед – Суонси 2:1