Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, който вчера излезе от кома след операция на главата, е попитал най-напред за резултата, който е постигнал отбора на Донкастър, съобщава вестник Сън.

Както е известно, мениджър на Донкастър Роувърс е синът му Дарън, а сър Алекс беше откаран в болница с кръвоизлив на мозъка няколко часа преди да започне мача от 46-ия кръг на Лига 1 между Донкастър и Уигън. Срещата, която се игра на 5-и май, завърши с победа на Латикс с 1:0.

За да премине операцията спокойно и без усложнения, Фъргюсън беше поставен в изкуствена кома. Веднага след като отворил очи, той попитал: "Как завършиха Донкастър?". И едва след това се поинтересувал дали е наред здравето му след интервенцията.

Манчестър Юнайтед и сър Алекс бяха символ на успехи от 1986-а до 2013-а година, а в този период Червените дяволи два пъти спечелиха Шампионската лига и 13 пъти триумфираха като шампиони на страната.

В момента той остава под лекарско наблюдение и в течение на следващите дни ще се преценява как ще продължи лечението му.