Манчестър Юнайтед - Лестър, мач от 1-вия кръг на Висшата лига, стадион “Олд Трафорд”, 22:00 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че ще вземе решение в последния момент дали да включи участниците на Световното първенство в игра довечера. “Червените дяволи” приемат Лестър с доста осакатен състав, като шестима считани за титуляри са контузени. Освен това португалецът не е взел решение дали да пусне в игра Пол Погба, Джеси Лингард и Ромелу Лукаку. 

“Те се завърнаха в понеделник и тренираха няколко дни с нас. Няма как да си представя, че са функционално добре. Все пак всички в тима са в прекрасно психологическо състояние. Искам всеки един от играчите ми да се чувства полезен за отбора”, каза Моуриньо. 

Мениджърът на Лестър Клод Пюел пък отказа да обяви дали Хари Магуайър и Джейми Варди ще играят на “Олд Трафорд” довечера. “Ще видите. Хари и Джейми са готови ментално, но все пак трябва и техните тела да бъдат на нужното ниво. Ще решим дали да ги пуснем в игра”, каза Пюел. 

Контузени в тима на Ман Юнайтед са Серхио Ромеро, Антонио Валенсия, Маркос Рохо, Диего Далот, Андер Ерера и Неманя Матич. 

Пол Погба, Ашли Йънг, Джеси Лингард и Маруан Фелайни пък се включиха късно в подготовката, докато Антъни Марсиал все още не е сигурен за бъдещето си в клуба. Все пак на разположение на Моуриньо са новите в тима Лий Грант и Фред. 

В тима на Лестър също има отсъстващи играчи. За “Олд Трафорд” не отпътуваха Мати Джеймс, Нампалис Менди и Джеймс Мадисън. Джони Еванс и Демарай Грей са под въпрос. Възможно е дебют за тима да направи Филип Бенкович, привлечен в последните часове на трансферния пазар. Другите новаци Рикардо Перейра и Рашид Гезал са на разположение на Пюел. 

Резултат: 2:0