Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба също опита да запази спокойствие след отчайващия старт на сезона. 

Двете поредни загуби и допуснатите 6 гола в тях оставиха Червените дяволи само с 3 точки и увеличиха сериозно напрежението върху отбора и мениджъра Жозе Моуриньо, но французинът е сигурен, че нещата скоро ще се променят. 

„Не мисля, че заслужавахме да загубим предвид усилията и амбицията, която имахме“ заяви Погба след поражението с 0:3 от Тотнъм снощи. 

„Футболът обаче може да бъде много жесток. Сега е необходимо просто да се върнем. Няма да е лесно, но все пак това е само началото на сезона. Предпочитам  да започнем лошо и да завършим добре, отколкото да стартираме силно и да приключим с разочарование“ добави той. 

„Шокирани сме, тъй като играхме силно още от самото начало, бяхме отдадени, но загубихме с 0:3. Допуснахме гол в началото на второто полувреме, което ни обърка, тъй като контролирахме мача. Докато разберем какво става ни вкараха още веднъж. След това продължихме да имаме положения, но ги пропуснахме. Съжаляваме най-вече за феновете, които бяха брилянтни и искахме да ги зарадваме“ каза още Погба.