Легендата на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън подкрепи Жозе Моуриньо и вярва, че той трябва да получи време да оправи нещата на „Олд Трафорд“. 

Червените дяволи стартираха с 2 загуби от първите си 3 мача във Висшата лига и португалецът е под  сериозно напрежение, като се заговори, че може дори да загуби поста си. Бившият капитан на тима обаче, не е съгласен с тази възможност. 

„Това би било твърде лесно. Обикновено една малка част от феновете искат главата на мениджъра след серия лоши резултати, но те са и най-гръмогласните. Статистиката на Жозе обаче е показателна, а и след три мача нормалното е не да говориш за смяна на треньора, а да го подкрепиш“ заяви Робсън. 

Той призна, че е останал изненадан от избухването на Моуриньо на пресконференцията след мача, но има и рецепта как нещата могат да се оправят и отборът да тръгне нагоре. 

„За мен ключът към стабилността е двойка централни защитници, на които мениджърът вярва и им дава възможност да играят в серия от мачове. Имаме нужда от футболисти на тази позиция, които се познават добре, както бяха Рио Фърдинанд и Неманя Видич, а и други преди тях. Сухите мрежи със сигурност ще донесат спокойствие“ каза още Робсън.