Манчестър Юнайтед не е правил никакъв опит да върне на "Олд Трафорд" голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо. Това заяви мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.

Петкратният носител на Златната топка изненадващо напусна Реал Мадрид след 9 г. Той премина в италианския хегемон Ювентус срещу 117 милиона евро и тази есен ще играе срещу Юнайтед.

Англичаните се паднаха в една група с "бианконерите" в Шампионска лига. Компания им правят още Валенсия и Йънг Бойс. "Въобще не са ми предлагали да купим Роналдо. Този въпрос не е бил обсъждан никога", заяви по темата Моуриньо.

После той обърна повече внимание на Юве. Мачовете между двата гранда са на 23 октомври и 7 ноември, съответно на Острова и на Ботуша. "Това е клуб, който направи селекция за триумф в Шампионска лига. Нямаха нужда да инвестират толкова много средства за Италия, където спечелиха титлата 6 или 7 пъти поред".

"Ясно е, че целта им е Европа. Това е топ отбор, който взе фантастични футболисти – Роналдо, Бонучи, Джан. Очакват ни два много тежки мача срещу тях", допълни Специалния.