Пол Погба изобщо не  е чак толкова впечатляващ и има още много да доказва във Висшата лига, обяви Йън Райт. 

Французинът продължава да бъде център на внимание заради неспиращите слухове за бъдещето му, но бившият голмайтор на английския елит смята, че трябва да бъде по-постоянен в представянето си, ако иска да се ползва с определени привилегии. 

„Той е страхотен играч, световен шампион. Ако обаче Пол Погба все пак напусне през януари и след това погледнем статистиката относно представянето му във Висшата лига, едва ли ще можем да кажем, че е бил брилянтен. Той има още много да доказва!“ заяви Райт. 

„Мисля, че той е фантастичен, има характер и може да бъде истинска икона, но все още не е достатъчно постоянен в представянето си. Световната титла може би му даде измамно усещане за сигурност и е помислил, че е по-голям. Ние обаче трябва да видим доста повече от него“ добави той, като коментира и конфликтът между халфа и Жозе Моуриньо. 

„Това е сблъсък на два силни характера и в момента никой не отстъпва. Смятам обаче, че Погба може да ликвидира всичко това, ако играе силно. Ако обаче продължава да не бъде постоянен, тогава Моуриньо ще има право да каже, че отборът не получава достатъчно от него. Ед Уудуърд обаче ще се намеси и ще каже, че Погба трябва да играе и нещата ще останат напрегнати“.