Челси - Манчестър Юнайтед, среща от 9-ия кръг на Висшата лига, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 14:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

ЧЕЛСИ: Кепа, Рюдигер, Луис, Алонсо, Аспиликуета, Жоржиньо, Канте, Ковачич, Вилиан, Азар и Жиру

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Линдельоф, Смолинг, Валенсия, Шоу, Ерера, Погба, Матич, Мата, Санчес и Лукаку

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са фаворити в този мач, тъй като ще играят на свой терен и пред собствена публика. Челси се представя доста добра под ръководството на Маурицио Сари от началото на сезона и отборът е на второто място в класирането с 20 точки, колкото има и Манчестър Сити, който е лидер.

Лондончани са записали три победи и две ремита в последните си пет мача от всички турнири и отборът все още не познава вкуса на загубата през този сезон.

За лондончани аут са контузените Ампаду и Баркли, а под въпрос пък са Рюдигер и Ковачич, които имат оплаквания, но все пак се очаква да бъдат в групата за този мач и дори да излязат в титулярния състав.

Гостите имат много играчи с оплаквания, които са под въпрос. Това са Фелаини, Лингард, Матич, Шоу, МакТоминей, Ерера и Рохо. Всеки един от тях може да играе днес, но може и да не играе ако не успее да премине късния фитнес тест. 

"Сините" са загубили само един от последните си 16 домакински мача срещу този противник във Висшата лига, а в останалите двубои са постигнали цели 10 победи и са врътнали пет ремита срещу него. 

Освен това "червените дяволи" са загубили повече мачове срещу Челси в английския елит, цели 18 на брой, отколкото срещу който и да е друг тим, така че определено на манчестърци не им върви със столичния клуб. 

Нашата прогноза за този мач е домакински успех с един единствен гол - типично по италиански.

Прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 1:0