Манчестър Юнайтед е имал голям късмет да победи Борнемут с 2:1 вчера, призна мениджърът Жозе Моуриньо. 

Маркъс Рашфорд донесе успеха с гол в добавеното време, след като преди това Антони Марсиал също се бе разписал, за да заличи пасива след попадението на Калъм Уилсън. 

„Имахме много, много голям късмет. До почивката играхме ужасно и всичко можеше да е приключило, тъй като можехме да губим с 2:5 или 2:6. След паузата обаче пропуснахме да вкараме 3,4 или 5 гола“ заяви португалецът. 

„В защита бяхме трагични и за това са виновни не само защитниците, но и целия отбор, който не пресираше съперника както трябва. Хората гледали мача със сигурност не могат да разберат колко много усилия положихме по време на тренировките. Просто първото полувреме бе катастрофа“ добави той. 

„Именно това бе мач от две половини. Пред първата Борнемут бе много по-добрият отбор, а през второто това бяхме ние. Все пак показахме характер, като не се отказахме до последно и бяхме възнаградени с победата. Отново обаче се видя, че когато нямаме контрол върху мача имаме големи проблеми. Влизането на Ерера свърши отлична работа, а и реално след паузата просто нямаше как да играем по-зле“ каза още Моуриньо.