Жозе Моуриньо за пореден път негодува срещу футболистите на Манчестър Юнайтед и ги обвини в достатъчна липса на желание заради издънката срещу Кристъл Палас вчера. 

Червените дяволи не успяха да бият Орлите и мачът завърши 0:0, което увеличи разликата до градския съперник Сити, който остава лидер, на 14 точки. 

„Нямаше достатъчно енергия, достатъчно желание и хъс за победа. Играхме така, сякаш това бе поредният мач, но аз не смятам, че това бе просто още един двубой. Трябваше да спечелим задължително и това бе мач, който не попада в графата „пореден двубой“ недоволен бе португалецът. 

„Смятам, че ни липсваше това, което идва от сърцето. Играхме повече с главата, докато вдъхновението от сърцето липсваше. Може би трябва да правя избора на играчи от вдъхновението, който всеки показва. След това обаче сигурно ще обвинявам себе си и ще казвам, че само сърцето не е достатъчно и ни липсва качество“ добави той. 

„Естествено, че резултатът е лош. Когато искаш да си в топ 4 и започнеш така важната поредица от 8 мача до края на декември, няма как да си доволен. Факт е, че съперникът бе много добре организиран в защита, вратарят им направи отлични спасявания и бяха опасни на контраатака, така че трябва да им отдадем заслуженото. Разочарован съм и е ясно, че трябва да се подобрим“ каза още Моуриньо.