Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе на седмото небе след третата си поредна победа начело на тима, която този път дойде с 4:1 при домакинството си на Борнемут на "Олд Трафорд". Поредният убедителен резултат на практика доказва, че с поемането на норвежеца начело на тима кризата от времето на Моуриньо вече е в миналото.

"През първото полувреме атакувахме противника с високо темпо, много енергия и много спечелени топки, но в крайна сметка гостите ни отговориха по страхотен начин в самия край. Трябва да внимаваме за такива ситуации и да не допускаме попадения от статични положения", обяви Солскяер след мача.

"Мисля, че като цяло контролирахме много по-добре този мач, отколкото например срещу Хъдърсфийлд. Погба? Представянето му беше на топ ниво. Това се иска от един халф като него, той просто почти нямаше грешка".

"Неговата работа е ясна - той печели сблъсъци с другите играчи, силен е в наказателното поле, може да асистира, да вкарва. Отлична работа. Играе ефективно и това е най-важното за нашия отбор. Пол знае, че е най-добрият, когато играе по начина, по който може". 

"Искам играчите да се забавляват и да виждам най-доброто от тях във всеки един мач, тогава нещата за нас просто ще вървят. Мисля, че и Рашфорд играе много по-добре, отколкото преди да дойда в тима. Все едно е различен играч. Вкара два гола в три мача под мое ръководство, наистина чудесно".

"Относно червения картон на Бейи мога да кажа, че Ерик добре знае, че това бе безмислено. Понякога обаче се случват такива неща. Сам си е виновен за картона, но когато играчите са развълнувани и искат да се раздават на максимум такива неща се случват"