Дейвид Бекъм е предвидил назначаването на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед преди цели осем години, пише Манчестър Ивнинг Нюз.

По време на престоя си в американския ЛА Галакси бившият капитан на "червените дяволи" бе помолен от медиите да коментира факта, че неговият бивш съотборник е спечелил титлата в Норвегия като треньор и той го направи по повече от любопитен начин.

"Поздравявам го! Може би някой ден ще бъде мениджър на Юнайтед, кой знае? Той е роден победител и обича Манчестър Юнайтед като клуб, така че е напълно възможно", каза Бекъм в интервюто.

Медиите в Англия вече се шегуват, че собствениците на Юнайтед е трябвало да послушат Бекъм по-рано. Солскяер смени Жозе Моуриньо и спечели първите си пет мача, с което изравни рекорда на сър Мат Бъзби за най-успешен старт като мениджър на клуба. Победа срещу Тотнъм ще бъде равна на рекорд.

"Не ме интересува. Не и сега. Може би след 20 години мога да прегледам списъка ми с рекорди. По принцип обаче съм човек, който никога не гледа назад. Абсолютно никога", каза Солскяер преди мача.