Пол Погба започна сензационно преговори с ръководството на Манчестър Юнайтед за подновяване на договора му. Французинът изживява втори живот на „Олд Трафорд“ след уволнението на Жозе Моуриньо и под ръководството на Оле Гунар Солскяер се превърна в големия лидер на „червените дяволи“.

Само преди месец Погба бе особено нещастен и държеше за трансфер. Като се заговори, че е възможно да се върне в Ювентус. Това обаче е в миналото и сега 25-годишният световен шампион иска да обвърже бъдещето си с клуба.

Към момента Погба е вторият най-добре платен играч в Юнайтед със седмична заплата от 290 000 паунда. Пред него е единствено Алексис Санчес, който е най-добре платеният в цялата Висша лига със своите 505 000 паунда на седмица.

„Агентът на Погба вече не среща проблемите от последните месеци. Той беше в ужасяващи отношения с Жозе Моуриньо. Сега обаче е различно. Той иска да разговаря с ръководството за нов договор на Погба, след като затвори пазарът през януари. Ако всичко стане факт, Пол ще бъде най-щастливият човек на света“, разкри пред „Сън“ човек от обкръжението на Погба.