Победната приказка на Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед свърши, след като "червените дяволи" стигнаха до драматично равенство 2:2 с Бърнли насред "Олд Трафорд".

"Виненочервените" изиграха страхотен мач и в крайна сметка успяха да спънат домакините, като дори изпуснаха и трите точки, след като до 85-ата минута водеха с 2:0.

Така поредицата на Оле Гунар спря на осем поредни успеха, като седем от тях бяха за първенство. С това равенство Солскяер не успя да надмине постиженията на Карло Анчелоти и Пеп Гуардиола от поредни победи.

Головете за гостите мушнаха Ашли Барнс в 51-ата и Крис Ууд в 81-ата, но Юнайтед стигна до драматично равенство след гол от дузпа на Пол Погба (87) и Виктор Линдельоф в добавеното време на срещата.

Трябва да се отбележи, че домакините имаха тотален игрови превес, създадоха дузина голови положения, но направиха куп пропуски и това им изигра лоша шега. Юнайтед допусна и груби грешки, от които се възползваха гостите, които заслужено си взе точка.

По този начин "червените дяволи" отново са на шеста позиция, на две точки от четвъртото място, където е Челси, но лондончани са с мач по-малко. В следващия кръг момчетата на Солскяер гостуват на Лестър.