Оле Гунар Солскяер ще остане за постоянно начело на Манчестър Юнайтед, ако елиминира ПСЖ от Шампионската лига, твърди вестник „Сън“. 

Сблъсъкът на 1/8финалите в турнира е очакван с огромен интерес, а норвежецът определено повиши оптимизма сред феновете след страхотното си начало на „Олд Трафорд“. 

Под негово ръководство Червените дяволи спечелиха първите си 8 мача, но ръководството е останало силно впечатлено дори и от равенството 2:2 с Бърнли преди дни, когато тимът губеше с 0:2 в последните минути, но стигна до точката. 

Босът Ед Уудърд е провел разговор със Солскяер наскоро на тренировъчната база и го е поздравил за постигнатото до момента, като се счита, че бъдещето на наставника зависи от големия тест срещу парижани. 

„Все още Оле не е получил оферта, а и последната дума ще имат семейство Глейзър. Усещането обаче е, че Солскяер ще получи работата при успех срещу ПСЖ“ заяви източник от клуба. 

Влиянието на норвежеца е толкова позитивно, че звездите вече искат да останат в Юнайтед и Антони Марсиал поднови договора си, а се очаква скоро това да направят Де Хеа, Погба и Ерера, което също говори отлично за неговата работа.