Фулъм - Манчестър Юнайтед, среща от 26-ия кръг на Висшата лига, стадион "Крейвън Котидж", 14:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Фулъм: Рико, Одой, Льо Марчан, Рийм, Кристи, Брайън, Чембърс, Сери, Шюрле, Бабел и Митрович

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Линдельоф, Джоунс, Йънг, Шоу, Погба, Ерера, Мата, Лингард, Марсиал и Рашфорд

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения по въпроса кой е големият фаворит да спечели този мач. Това без съмнение е тимът на Оле Гунар Солскяер, който се намира в изумителна форма, откакто норвежеца замени Жозе Моуриньо начело на тима, след като португалецът бе уволнен.

В последните си пет мача от всички турнири гостите имат четири победи на сметката си и едно реми, а освен това отборът е в серия от пет поредни победи като гост, като очакванията са днес тимът да запише още една хубава победа на сметката си.

Домакините от своя страна не са в най-цветущото си състояние и имат победа и цели четири поражения в последните си пет мача от всички турнири, но надеждата на техния наставник Клаудио Раниери е поне частичен успех в днешния ден, което ще стане доста трудно.

Аут за домакините са контузените Бетинели и Моусън, а освен това Фосу-Менса също няма да играе, тъй като е преотстъпен от днешния противник. За Юнайтед няма да играят Дармиан и Валенсия, които са контузени, но всички други играчи са на линия за този мач. 

В последните пет преки мача между тези два отбора статистиката показва четири победи за Юнайтед и едно реми. Освен това "червените дяволи" са в серия от четири поредни визити на този противник без поражение.

Нашата прогноза е успех с 2:0 за гостуващия тим в този мач.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 0:2