Манчестър Юнайтед - Саутхямптън, среща от 29-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 17:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Смолинг, Линдельоф, Йънг, Шоу, Фред, МакТоминей, Погба, Лукаку, Санчес и Рашфорд

Саутхямптън: Гън, Вестегард, Йошида, Беднарек, Таргет, Валери, Ромеу, Уорд-Прауз, Хойберг, Лонг и Редмънд

Прогноза на Gol.bg:
Този мач е от така наречените задължителни за спечелване от страна на домакините, тъй като отборът иска да се пребори за място в топ 4 и да финишира в тази зона, в края на сезона, а за тази цел не трябва да допуска да се отдалечава от целта си и е необходимо да печели срещу такива съперници.

Оле Гунар Солскяер няма да може да разчита на Валенсия, Дармиан, Матич, Ерера Мата и Лингард, като всички са с контузии, а все пак добрата новина е, че Рашфорд се завръща сред титулярите, след като пропусна мача с Кристъл Палас заради травма.

Гостите ще бъдат без Ингс, Лемина и Обафеми, които също са с травми, а пък и в двата тима няма наказани състезатели.

Домакините са в добра форма и са записали 3 победи в последните си 5 мача от всички турнири и отборът се намира само на точка от четвъртото място в класирането, докато гостуващият тим има само 1 победа в последните си 5 мача от всички турнири  и е само на 2 точки над зоната на изпадащите.

Юнайтед няма загуба на "Олд Трафорд" в мач от Висшата лига от цели 11 двубоя и отборът като цяло е стабилен домакин, докато "светците" са коварни гости и са загубили само 1 визита от последните си 5 в английския елит, като тимът има 2 победи и 2 ремита.

В последните 5 мача между двата тима на ниво Висша лига статистиката показва 2 победи за Юнайтед и 3 ремита. Нашата прогноза за този двубой е успех с 2:0 за домакините.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Саутхямптън 2:0